LEGION RUN

Το Legion Run είναι κάτι περισσότερο από ένα αγώνα ή ένα γεγονός. Είναι μια εμπειρία ζωής. Ο καθένας συμμετέχει για διαφορετικό λόγο, αλλά θα τελειώσουν όλοι το ίδιο, “αλλαγμένοι”.

Αυτό δεν είναι μια κούρσα, δεν θα σας χρονομετρήσουμε καν. Το Legion Run έχει να κάνει με την υπέρβαση προσωπικών προκλήσεων και τη συγκίνηση του να αποδείξετε στον εαυτό σας ότι μπορείτε να το κάνετε. Αλλά περισσότερο από όλα, είναι για να διασκεδάσετε.

Εμείς δεν επινοήσαμε αυτό το πράγμα, αλλά το ψάξαμε πολύ. Πάνω από ένα εκατομμύριο άνθρωποι σε όλη την Αμερική, Μεγάλη Βρετανία και την Αυστραλία έχουν τρέξει αυτά τα προγράμματα και είπαν το τι είναι καλύτερο. Ακούσαμε, ακολουθήσαμε και έχουμε επενδύσει. Καθώς πιστεύουμε ότι οι απόψεις ενός εκατομμυρίου ανθρώπων δεν μπορούν να είναι λάθος.

Το Legion Run ξεκινάει εδώ. Τώρα είναι η σειρά σας. ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ

ΑΘΗΝΑ 2014 – ΚΥΡΙΑΚΗ, 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Κύματα
Ανάλογα με το μέγεθος της εκδήλωσης, κύματα μέχρι 500 ατόμων θα αρχίζουν κάθε 15 ως 30 λεπτά. Το πρώτο κύμα της ημέρας είναι ανταγωνιστικό και προορίζεται για αυτούς που επιθυμούν να συναγωνιστούν με άλλους αντί μόνο με τον εαυτό τους. Σιγουρευτείτε ότι έχετε επιλέξει το κύμα της προτίμησής σας κατά τη διαδικασία της διαδικτυακής σας εγγραφής. Θα πρέπει να κάνετε check-in τουλάχιστον μία ώρα πριν από την καθορισμένη ώρα έναρξης του κύματός σας. Φροντίστε να έχετε αρκετό χρόνο προηγουμένος για στάθμευση και για το ζέσταμα. Παρακαλούμε όπωςείσαστε στη γραμμή εκκίνησης τουλάχιστον 15 λεπτά πριν από την έναρξη του κύματος σας.

Ώρες κυμάτων:  10:00  10:30  11:00  11:30  12:00  12:30  13:00

Φεστιβάλ
Αυτή είναι μια εμπειρία ζωής και πρέπει να την γιορτάσουμε!Με την ολοκλήρωση της κούρσας σας, ακολουθεί ένα μεγάλο πανηγυρικό πάρτι. Επιβραβεύστε τον εαυτό σας με μια δωρεάν μπύρα – την αξίζετε! Θα υπάρχουν επίσης καλό φαγητό, τρελά παιχνίδια, διαγωνισμοί και καταπληκτική μουσική επί σκηνής για να την απολαύσετε με τους φίλους σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε μετρητά μαζί σας για την αγορά επιπλέον μπύρας, τροφίμων και εμπορευμάτων από τους κορυφαίους προμηθευτές μας.

Δεν θα τρέξετε αλλά θέλετε να δείτε περί τίνος πρόκεινται όλα αυτά; Ελάτε μέσα, θα χαρούμε να σας δούμε! Η είσοδος είναι ελεύθερη και μπορείτε να συμμετάσχετε κι εσείς στο πάρτι. Απολαύστε τις παράστασεις και φροντίστε να τραβήξετε πολλές φωτογραφίες των λασπωμένων φίλων σας (για το Facebook φυσικά). Η είσοδος στο χώρο είναι με δική σας ευθύνη.

Χάρτης Εμποδίων

Legion Run Coming Soon Course Map

Χώρος Διεξαγωγής
Ο χώρος ονομάζεται Ranch και βρίσκεται σε απόσταση 1 ώρας και 20 λεπτών από το κέντρο της Αθήνας.


Χώρος Στάθμευσης
Θα υπάρχει δωρεάν στάθμευση σε παρακείμενο χωράφι κοντά στο χώρο της εκδήλωσης, αλλά θα είναι περιορισμένων θέσεων γι’αυτό σας παρακαλούμε, όπου είναι εφικτό, να προτιμήσετε τον συνεπιβατισμό. Σημειώστε ότι θα παρκάρετε σ’ένα χωράφι γι αυτό προσπαθήστε να μην έρθετε με οχήματα με πολύ χαμηλή ανάρτηση.